Volvo L350F Wiellader

Naast het verplaatsen van grote hoeveelheden (slak)zand zijn deze 70 ton zware shovels in staat om grote plakken en/of rollen staal te verplaatsen. Op de foto's hieronder is het transport van de nieuwste shovel te zien.

Volvo L220F Wiellader

Volvo L220F Wiellader

SKB Bulkhandling beschikt over meerdere exemplaren van de Volvo L220F wielladers/shovels. Deze 40 ton zware shovels zijn in staat om 16 kuub zand te verplaatsen met een maximum gewicht van 20 ton. De shovels zijn voornamelijk actief met directe toevoer aan de Enci en schepen.

CAT D8T Bulldozer uitgerust met ripper

Cat D8T Bulldozer

De CAT D8T bulldozer wordt voornamelijk gebruikt om grote hoeveelheden slakzand te verplaatsen zodat de shovels altijd voor directe toevoer beschikbaar zijn. De bulldozer is uitgerust met een ripper waardoor deze zelfs het meest harde slakzand verplaatst krijgt.

Hitachi ZX250LC Graafmachine

Hitachi ZX250LC Graafmachine

Net als de bulldozer is de rupsgraafmachine voornamelijk actief met het verplaatsen van de grote hoeveelheid opslag van slakzand.

Transportband met feeder

Transportband met feeder

De transportband is zo geïnstalleerd dat deze ingezet kan worden om de fabriek van de ENCI of de schepen van slakzand te voorzien. Het slakzand wordt op een centraal punt aangevoerd (de feeder, zie de foto), de verticale band vervoerd het slakzand geleidelijk naar de horizontale band. De horizontale band draait dan in de richting van het schip, of de put voor directe toevoer aan de ENCI.

De transportband zorgt er voor dat de shovels kortere afstanden hoeven af te leggen waardoor wij productiever te werk kunnen gaan.

Contact

SKB B.V.
Postbus 48
1960 AA Heemskerk
Noord Holland Nederland
Tel. +31 (0)6 208 73 011
Neem contact met ons op